Fermo (Itàlia) del 30 d’agost al 10 de setembre

El campionat d’Europa per Edats que es celebrarà a Fermo (Itàlia) començarà el proper dia 31 d’agost, mentre que la inauguració del torneig serà el diumenge 30 a les 21:00h.

Enguany el torneig comptarà amb la presència de tres jugadors del Principat, que participaran a les categories sub12, sub14 i sub16 i estaran acompanyats pel Mestre FIDE andorrà Raül Garcia.

A la categoria sub16 el nostre representant serà en Marc Pericas Rechi, en una proba on està prevista la participació de 106 jugadors en aquests moments. A la categoria sub14 prendrà part en Marc Torrent Casado i el seu grup ja té una inscripció confirmada de 134 jugadors. El darrer representant serà en Marc Obregon Pantebre a la categoria sub12 on prendran part 108 jugadors.

El torneig serà força dur pels nostres jugadors, però sense cap mena de dubte pot representar una bona experiència per competicions futures.

La plana web oficial del torneig és www.euroyouth2009.com des d’on es preveu que es podrà consultar tota la informació. En qualsevol cas a través d’aquesta plana intentarem oferir cròniques diàries a càrrec d’en Raül Garcia així com fotografies dels nostres jugadors i de l’esdeveniment.

Marc Pericas, representant SUB16

Marc Pericas, representant SUB16

Marc Pericas, representant SUB16

Marc Torrent, representant SUB14

Marc Pericas, representant SUB16

Marc Obregon, representant SUB12