Us esperem el dissabte 13 de desembre a les 10:00 al Prat Gran

El proper dissabte 13 de desembre de 2008 es jugarà el VIIè Festival d’Escacs de Nadal organitzat pel G.E.V.A. (Grup d’Escacs Valls d’Andorra) que compta amb el patrocini del Comú d’Escaldes-Engordany.

El torneig començarà a les 10:00 hores i tindrà lloc al Pavelló Poliesportiu d’Escaldes-Engordany (Prat Gran) amb una durada estimada de 3 hores incloent el lliurament de premis.

Es jugaran 7 partides a un ritme de 7 minuts per sistema suís realitzant-se tres competicions paral.leles amb les següents categories: sub12 (tots els nascuts després del 01/01/1996), sub10 (tots els nascuts després del 01/01/1998) i sub8 (tots els nascuts després del 01/01/2000).

Com a premi pels millors classificats de cada categoria es lliuraran joguines mentre que tots els jugadors de la competició rebran un obsequi per la seva participació.

Desitgem que el seu fill/filla pugui prendre part en el torneig i si està interessat haurà d’acudir quinze minuts abans de l’inici de la competició (a les 09:45) per formalitzar la seva inscripció.

Per agilitzar les inscripcions agrairíem que el dia del torneig portessin degudament complimentat el formulari d’inscripció que poden descarregar en el següent enllaç:

Descarrega el formulari d’inscripció en PDF

Classificacions i fotografies de la darrera edició