Victòria per la mínima

El GEVA-CEA D ha aconseguit avui la victòria en el seu desplaçament a Vilanova. Les victòries andorranes s’han produït en el segon i tercer taulers. Per una banda la Diana da Rocha ha superat clarament el seu rival, mentre que en el cas del Guillem Sasplugas ha obtingut el punt en una lluitada partida que s’ha decidit per una subtilesa final.

En el primer tauler la Maria Galera ha estat capaç d’entaular al remuntar una partida que se li havia complicat moltíssim al deixar-se una peça. Finalment la sort ha acompanyat la nostra jugadora que ha recuperat material fins signar les taules. La única derrota s’ha produït en el darrer tauler on l’Ernest ha perdut al calcular un mat inexistent.

A continuació els resultats individuals:

VILANOVA B 1½ – 2½ GEVA-CEA D
1 Ferran, Héctor 1704 ½-½ 1724 Galera, Maria
2 Mir, Jordi 1708 0-1 1714 Da Rocha, Diana
3 Carnice, Elisa 1700 0-1 1706 Sasplugas, Guillem
4 Mir, Lluís 1700 1-0 1700 Navarro, Ernest