Eric s’acomiada del campionat amb una important victòria sobre el jugador letó Aleksandr Shuskis

Com als darrers enfrontaments, l’Eric ha aconseguit sortir molt bé de l’obertura i ràpidament s’ha llençat sobre el rei enemic obtenint avantatge espaial, amb el domini d’una columna central i diagonals amb un gran potencial. Aquesta pressió ha donat com a resultat el guany d’una peça que assegurava la victòria.

Abans de començar la onzena ronda!

A la classificació final ha ocupat el lloc 125è, i al rànquing inicial sortia a la posició 141 per tant ha millorat les expectatives inicials.

La victòria final de la categoria ha estat pel jugador hindú Murali Karthikeyan que ha quedat empatat amb 9 punts amb el seu compatriota Girish A. Koushik, a qui ha superat gràcies al millor desempat.

Eric Casanovas vs Aleksandr Shuskis

El balanç final és positiu. Ha sigut el seu primer mundial i segurament la manca d’experiència no li va permetre definir algunes partides en les que havia obtingut un avantatge suficient per guanyar-les.

Segurament tot el que ha aprés aquests dies seran de gran utilitat per continuar progressant en el seu nivell de joc.

A la cafeteria...