Xavi Rechi perd la primera ronda i empata a la segona

Avui tocava jornada doble a Antalya i per tant era important començar amb bon peu el torneig malgrat el cansament que implica jugar dues partides el mateix dia.

La primera ronda el nostre representant a hagut de defensar les peces negres enfront el Gran Mestre de Turkmenistan Handszar Odeev (2408) i malgrat que ha sortit de l’obertura amb una posició raonable mitjançant una Defensa Siciliana, un pla erroni l’ha conduït a una posició desesperada abandonant poques jugades després.

Per la tarda en Xavi s’ha enfrontat amb la Gran Mestre femenina de Grècia Marina Makropoulou (2262) en aquest cas conduint les peces blanques. La partida ha estat una obertura Espanyola força complicada on sembla que ambdós jugadors han lluitat per la victòria i de fet ambdós han disposat de moments per aconseguir-la. Finalment, i després de les simplificacions oportunes, s’ha arribat a un final igualat on s’han signat les taules.