Jornada doble, rondes 4a i 5a

Al matí, Eric jugava amb peces blanques davant el jugador Finlandès Valkama Eero. La partida ha estat una obertura Escocesa on les negres han aconseguit igualar sense dificultat. A partir de la onzena jugada han començat els problemes pel nostre jugador que no ha trobat la millor manera de neutralitzar l’alfil de caselles negres adversari. A partir d’aquí, la posició ha anat empitjorant fins al final.

Vista general de la sala de joc...

Per la tarda tocava jugar amb el representant de Mongòlia, Tulgaa Oyunkuu. Eric amb les peces negres ha plantejat una defensa Escandinava i no ha tingut problemes per igualar i a continuació obtenir una posició favorable. Però després d’una sèrie de canvis no ha advertit la penetració de la dama blanca a la setena fila que l’ha deixat en una posició inferior. A partir d’aquí s’ha passat a un final desfavorable, però una defensa tenaç ha propiciat un error del jugador Mongol que donava la novament igualtat. Quan es jugava la quarta hora de joc, ha sigut un error de l’Eric el que ha inclinat definitivament la balança a favor de les blanques.

Oyunkhuu Tulgaa vs Eric Casanovas

De moment els resultats no acompanyen, no obstant l’Eric continua lluitant cada partida amb gran tenacitat. Esperem que aquesta actitud tingui la seva recompensa.

El torneig és un gran festival d’escacs, en total entre totes les categories, de sub8 a sub18 hi participen més de 1800 jugadors. A partir d’avui ja és jugarà una partida per dia, ja que no queden més jornades dobles.

Categoria sub8 femení