Eric Casanovas guanya per incompareixença

L’adversari de l’Eric no s’ha presentat, per tant el primer punt del mundial arriba d’aquesta manera. Es tracta del jugador Australià Rodgers Brent. Tampoc havia jugat la primera partida, però si la segona.

Eric Casanovas al Centre de Congressos

Nosaltres pensàvem que jugaria, de fet a sigut un petita decepció, l’Eric tenia moltes ganes de jugar. De totes maneres podrà satisfer-les demà, ja que tenim jornada doble. La primera a les 9 del matí i la segona a les 16 h (recordeu que la diferència horària és de 3 hores).

El jugador espanyol Anton Guijarro

En un torneig amb tants participants les sorpreses son nombroses, una de les més notables han sigut les dues taules a la categoria sub18 del gran mestre espanyol Anton Guijarro (2581) amb jugadors amb un rànquing molt inferior al seu.

Sarasadat Kademalsharieh, jugadora iraní