Eric Casanovas perd davant el representant de Geòrgia

Avui l’Eric ha perdut amb el representant xinés Zhaoqi Liu. La partida ha estat una defensa Eslava plantejada pel nostre jugador. Després de la jugada 10 l’Eric s’ha desviat de les línies teòriques, no obstant ha obtingut una bona posició, gràcies a les moltes debilitats produïdes degut a un sospitós atac del jugador xinés.

Eric Casanovas llest per començar...

Malauradament, un error de càlcul en una seqüència de jugades ha permès al jugador oriental guanyar material, que ha resultat decisiu.

Com és habitual, a mesura que passen els dies tot comença a funcionar millor. Encara no hem tingut temps de visitar Al Ain, ja que es troba allunat de la ciutat Universitària on es juga el torneig i viuen els jugadors.

Número u a sub18, Jorge Cori (PER)

Avui han hagut alguns problema amb els aparellaments. Esperem que la organització vagi millorant dia a dia i aprengui dels errors per anar-los resolent.

Gozel Atabayeva jugadora de Turkmenistan