Nova victòria de Joan Fernàndez que el deixa a la part alta de la competició

1r Festival francophone des échecs

1r Festival francophone des échecs

A la setena ronda del torneig l’andorrà Joan Fernàndez va aconseguir una important victòria davant l’italià Abdellah Belabbas (1915). En Joan va triar un atac indi de rei amb les peces blanques mitjançant el qual va assolir un lleuger avantatge posicional que va saber transformar en victòria després d’un bon remat tàctic en un final.

Ara el representant del Principat es troba amb 4 punts i es col.loca en una còmoda posició, empatat en el vuitè lloc de la classificació. A la vuitena ronda defensarà les peces negres enfront el jugador canadenc Paul Saint-Amand (2131).

Al capdavant de la classificació el mestre internacional del Quebec Jean Hebert ha recuperat la primera posició amb 5,5 punts desprès de vèncer Fred Berend de Luxemburg. A tant sols mig punt es troben els jugadors Joseph Sanchez, Anthony Wirig i Petar Arnaudov.