Eric Casanovas perd davant el representant de Geòrgia

La primera ronda del Campionat del Món sub16 a Al Ain ha començat d’una manera una mica caòtica. Primer s’ha ajornat la ronda per dues hores. De les 15:00 a les 17:00, però finalment ha començat pràcticament a les 18:00 hores.

L’Eric s’ha enfrontat al jugador georgià Georgi Sibashvilli disputant una partida mol llarga. Ha sigut una de les últimes en acabar. Davant la defensa Siciliana plantejada pel seu adversari, l’Eric s’ha decidit per l’atac Indi del Rei. Ha sigut una lluita mol igualada i de moltes maniobres, fins que en els destrets de temps, una jugada aguda del representant Georgià ha propiciat un error de part de l’Eric que ha resultat decisiu.

El retard en l’inici de la ronda també ha propiciat que aquesta primera jornada no s’hagi retransmès a través d’internet i per tant ens hem quedat amb les ganes de veure en directe la partida del nostre representant. La FIDE, mitjançant la seva plana web, s’ha fet ressò d’aquesta circumstància…

Demà segurament, les coses començaran a rutllar de manera mes coordinada, circumstància que afavorirà tothom.