Jornada molt negativa pels interessos dels nostres jugadors

La segona ronda del torneig ha estat molt negativa pels jugadors del Principat ja que ambdós han perdut en els seus respectius encontres.

En Esteve Mateu ha conduït les peces negres enfront la Mestre Internacional grega Ekaterini Pavlidou i ha sortit amb una posició complicada de l’obertura amb una defensa India de Rei. Malauradament en el mig joc ha passat per alt un for sacrifici de qualitat que ha permès a la seva rival recuperar el material i sortir amb un peó d’avantatge que ha estat suficient per assolir la victòria.

Per la seva banda en Marc Pericas ha sortit de l’obertura amb un lleuger avantatge que ha anat augmentant poc a poc fins acabar amb qualitat d’avantatge i una posició gairebé decisiva. Quan el punt semblava a prop una greu errada tàctica ha permès al jugador grec Antonios Mpampiolakis guanyar una peça i poc després la partida.

És curiós que ambdós jugadors hagin perdut de manera similars les seves partides i esperem que hagi estat fruit del cansament per la jornada doble. Demà només es juga una partida que començarà a les 16:00 (hora grega, és a dir a les 15:00 hora d’Andorra).

20100901_Ronda01_31

Esteve Mateu vs Ekaterini Pavlidou

20100901_Ronda01_29

Marc Pericas vs Antonios Mpampiolakis

20100901_Ronda01_30

WIM Ekaterini Pavlidou (Grècia)