L’equip de la parròquia d’Encamp nou campió

Aquest dissabte pel matí, a partir de les 10:00 s’ha celebrat al GEVA una nova edició del Campionat Interparroquial per equips, que enguany ha comptat amb la participació d’equips de quatre parròquies, Encamp, La Massana, Andorra la Vella i Sant Julià. Malauradament han hagut diverses baixes i per aquest motiu alguna equip no ha pogut prendre part.

2013-11-16 12.27.41

L’equip d’Encamp, guanyador del torneig

El campionat s’ha jugat per sistema lliga amb partides ràpides a un ritme de 5 minuts amb increment de 3 segons per jugada, i amb la formació d’equips integrats per quatre jugadors, disputant-se, per tant, sis rondes amb puntuació per partida el que fa el torneig més atractiu i just ja que totes les partides jugades poden donar la victòria final.

Enguany l’equip d’Encamp format per en Raül Garcia, Josep Maria Gorgues, David Gorgues i Emma Grande ha estat el just guanyador del torneig, prenent tot just el relleu de La Massana que havia guanyat aquest torneig en les tres darreres edicions. Tot i així el cert és que la victòria ha estat treballada i no s’ha decidit fins la darrera ronda ja que tant La Massana com Sant Julià tenien opcions de prendre la primera plaça. Com a curiositat afegir que l’única derrota dels guanyadors ha estat precisament davant el darrer classificat amb qui han perdut per la mínima, 2,5 a 1,5.

La segona plaça, amb tant sols mig punt d’avantatge respecte el tercer classificat, ha estat per l’equip de Sant Julià que ha fet un torneig molt seriós amb opcions de victòria fins el darrer moment. Per la seva banda l’equip de La Massana no ha pogut repetir la victòria d’altres anys i ha trobat a faltar el seu segon tauler habitual, en Josep Onna. Tot i així els jugadors li han posat moltes ganes, però en aquesta edició no han tingut opcions d’endur-se el primer lloc.

Andorra la Vella no ha pogut comptar amb dos dels jugadors més forts de la parròquia, en Daniel Jose i en Josep Ribera, però tot i així han lluitat de valent i han pogut marxar amb la victòria enfront el primer classificat.

2013-11-16 12.28.35

L’equip de Sant Julià, segon classificat

2013-11-16 12.29.22

L’equip de La Massana, guanyador de les tres darreres edicions ha ocupat el 3r lloc

2013-11-16 12.28.56

L’equip d’Andorra la Vella, malgrat que a la foto falta en Benet Pantebre

A continuació la classificació final:

1r. Encamp 15 punts
2n. Sant Julià de Lòria 13 punts
3r. La Massana 12½ punts
4t. Andorra la Vella 7½ punts