Festa dels Escacs de Lleida a Tornabous

Aquest diumenge 12 de juny es va celebrar a Tornabous la Festa dels Escacs de Lleida amb un torneig de partides llampec per equips i un posterior dinar de germanor per lliurar així els premis de la temporada.

Enguany, i degut a que l’equip de Tercera Provincial, el GEVA-CEA B, havia de recollir el premi com a Campió de la categoria, juntament amb el premi individual per en Marc Martínez com a millor jugador en el tercer tauler, un equip integrat per quatre jugadors ha pres part en la competició en representació del nostre club.

L’equip ha estat integrat per part dels jugadors que van participar amb l’obtenció del triomf durant la lliga regular i segons l’ordre de taulers foren en Enric Casanovas, Arnau Jansat, Maria Galera i Marc Martínez. El torneig, una lliga amb 11 equips fou una prova duríssima degut a que la majoria de participants eren de categories superiors a la seva. Tot i així foren capaços de lluitar totes les partides guanyant dos encontres i empatant tres. Es pot consultar la classificació final a chess-results.

Després del torneig es va celebrar el dinar de germanor i lliurament de premis amb tots els assistents.

20160612 Festa Escacs Lleida

En joc!

20160612 Festa Escacs Lleida

Campions Tercera Provincial

20160612 Festa Escacs Lleida

En joc!

20160612 Festa Escacs Lleida

En joc!

20160612 Festa Escacs Lleida

Recollint el premi...