El GEVA-CEA entre les entitats premiades pel seu ascens

El passat divendres 19 d’octubre a l’Hotel Rey Juan Carlos I es va celebrar la XXIX edició de l’acte d’homenatge que realitza el Mundo Deportivo als clubs catalans que han pujat de categoria en la darrera temporada o que han quedat campions de la categoria més alta del seu respectiu esport.

El GEVA-CEA, degut al seu ascens a Divisió d’Honor ha estat entre les entitats premiades juntament amb l’Escola d’Escacs Barcelona, vigent campió de la Divisió d’Honor Catalana.

Al sopar hi va assistir, en representació del GEVA-CEA, el vice-president de la FEVA, Josep Onna, que va recollir el premi de mans del President de la Generalitat, Artur Mas. A la galeria de fotos que hem posat a Flickr en trobareu més de diversos representants de l’esport català d’un acte que el GEVA-CEA és la segona vegada que assisteix ja que també ho va fer l’any 2000, que fou quan també es va aconseguir l’ascens a Divisió d’Honor.

20121010_MundoDeportivo_01

Josep Onna recull el premi del GEVA-CEA de mans del President de la Generalitat, Artur Mas