Apareixen les primeres sorpreses

La segona ronda del torneig classificatori va donar els primers resultats destacats i també els primers jugadors que es destaquen amb dues victòries.

A sub10 són quatre els jugadors que comparteixen el liderat, Jaume Alcón, Serni Ribera, Marc Atero i Jaime Chaderat. A la tercera ronda es creuaran entre ells i és molt probable que el grup capdavanter es redueixi encara més.

Pel que fa a sub12 Marc Martínez, Xavier Estañol i Daniel Ramos són els jugadors que han sumat dues victòries i es troben al capdavant de la classificació. La categoria sub14 ha estat precisament la que ha tingut la sorpresa més destacada ja que el número u del torneig, Àlex Alcón, perdia la seva partida davant Carlos Saez. Per tant, Carlos Saez i Josep Mª Ribera són els líders de la categoria i s’enfrontaran a la propera ronda.

A continuació poden consultar els enllaços a chess-results amb els resultats de la segona ronda i l’emparellament de la tercera: