Apareixen els primers líders del torneig

Un cop disputada la tercera ronda del torneig el grup de jugadors que lideren les diferents categories han disminuït considerablement i ja es van perfilant els primers jugadors amb bones opcions d’endur-se la victòria, malgrat que és cert que tot just hem arribar a l’equador del mateix.

Pel que fa a sub10 la sorpresa de la jornada la va donar Marc Atero que va guanyar la seva partida davant en Jaume Alcón, número u del rànquing. L’altre jugador que no va fallar fou en Serni Ribera que es va imposar davant en Jaime Chaderat. Ara en Marc i el Serni s’enfrontaran a la quarta ronda i la victòria d’un dels dos li pot proporcionar el liderat del torneig en solitari.

A sub12 també dos jugadors es troben amb 3 victòries, en Xavier Estañol i en Daniel Ramos que s’enfrontaran per tant a la propera jornada. En Xavier va vèncer Mateo Cobo, i la sorpresa la va donar en Daniel que va superar Marc Martínez, vigent campió de la categoria.

La categoria sub14 ha deixat al capdavant a tant sols un jugador amb 3 victòries, en Josep Mª Ribera qui gràcies a la seva victòria enfront Carlos Saez ja treu un punt d’avantatge als seus perseguidors.

A continuació poden consultar els enllaços a chess-results amb els resultats de la tercera ronda i l’emparellament de la quarta: