Josep Mª Ribera i Alex Trojman campions sub10 i sub12 respectivament. Eric Casanovas campió sub16 de Lleida. Maria Galera i Diana da Rocha millors jugadores sub16 i sub18

Josep Maria Ribera no ha cedit tampoc en la darrera ronda del campionat i amb una nova victòria amb les peces blanques davant Nil Profitos s’ha imposat clarament en la categoria sub10 amb un 100% d’efectivitat al guanyar totes les partides.

La lluita s’ha centrat per tant en la segona plaça on han finalitzat empatats fins tres jugadors amb 4 punts. El millor coeficient de desempat ha atorgat la segona plaça a Arian Checchi, la tercera per Alex Alcon mentre que Roc Torres ha finalitzat en el quart lloc. Per tant, pel que fa a la classificació dels jugadors per les finals de Catalunya que es celebraran a La Pineda del 23 al 28 de març (Circular FCd’E 092013), el campió ha obtingut una plaça amb el 100% mentre que el segon i tercer classificat tenen plaça amb un 50% de les despeses.

Pel que fa a la categoria sub12 la victòria final ha estat per en Alex Trojman que ha finalitzat el torneig guanyant la seva partida davant César Abade amb 5,5 punts, cedint tant sols un empat amb Josep Pubill. La segona plaça ha recaigut per la única jugadora del torneig, Emma Grande amb 4 punts i la tercera per en Josep Pubill amb 3,5 punts. Tal i com ha succeit a la categoria sub10 aquests tres jugadors s’han classificat a les finals catalanes de La Pineda, el campió amb el 100% i els altres dos amb una subvenció del 50% de les despeses.

Per la seva banda dels jugadors del GEVA-CEA que estaven jugan la fase del Pla de Lleida a Ponts cal citar l’excel.lent resultat d’en Eric Casanovas a la categoria sub16 que amb la seva victòria de la darrera ronda ha finalitzat amb 4,5 punts empatat en el primer lloc i acabant campió de Lleida gràcies al seu millor desempat. D’aquesta manera l’Eric ha obtingut també la classificació amb un 100%. La Maria Galera també ha obtingut una plaça amb el 100% ja que amb 3,5 punts ha estat la millor jugadora del torneig i per tant la millor sub16 de Lleida.

Pel que fa a la categoria sub18 l’únic jugador dels tres representants del Principat que ha obtingut plaça, en el su cas del 50%, ha estat la Diana da Rocha com a millor jugadora.

A continuació poden consultar els enllaços a chess-results amb els resultats de la sisena i la classificació final: