Setena victòria i liderat en solitari

El rival d’avui ha estat el Foment Martinenc B de Barcelona, un vell conegut tant de Divisió d’Honor (en l’equip A), com de Primera Divisió en l’equip B. Aquest any no van be i són els darrers classificats amb 0 punts.

Aquesta ronda han pogut fer un equip un tant millor doncs l’equip A estava necessitat de victòries i han alineat els seus millors jugadors, deixant per tant més efectius per l’equip B.

En comptes de diumenge com és habitual, els dos equips ens havíem posat d’acord per jugar dissabte a la tarda, amb la preceptiva autorització de la Federació Catalana. Sempre hi ha hagut discussions sobre si és millor jugar el dissabte o diumenge, no arribant-se a cap acord i per tant jugant-se oficialment el diumenge doncs és l’acostumat històricament. En canvi la Divisió d’Honor sí que juga en dissabte per acord majoritari, entre altres raons per poder tenir audiència, majorment per internet, doncs d’altre forma el gruix dels espectadors potencials estarien jugant.

El matx no ha estat clar durant bona part de la jornada, doncs les partides estaven sent lluitades amb intensitat en tots els taulers. Tot i així les victòries força clares en els quatre primers taulers feien presagiar un desenllaç favorable, que ha estat confirmat una estona després en puntuar-se de forma força equilibrada en la resta de taulers.

En l’encontre de la jornada, el Tres Peons ha empatat amb el Sant Andreu, segon i tercer classificats respectivament. Això ens millora algunes opcions, tant la de pujar de forma directa com de jugar un possible play-off si quedéssim segons. Sens dubte el matx de la setmana vinent a casa contra el Tres Peons serà decisiu per les nostres aspiracions.

A continuació els resultats individuals:

FOMENT B 3½ – 6½ GEVA-CEA
1 Heredia, Amadeu 2269 MC 0-1 2540 GM De la Riva, Oscar
2 López, Oscar 2265 MC 0-1 2491 GM Norwood, David
3 Coquard, Enric 2231 0-1 2350 MF Simonet, Marc
4 Forsberg, Martin 2222 0-1 2337 MC Monell, David
5 Castillo, Carlos 2220 1-0 2313 MC Pham, Sergi
6 Aoiz, Jose J. 2208 MF ½-½ 2282 MF Garcia, Raül
7 Masip, Oriol 2192 0-1 2200 Jose, Daniel
8 López, Lluís 2192 1-0 2165 Ribera, Josep
9 Paredes, Josep 2173 MC ½-½ 2164 Fassnacht, Peter
10 Lluís, Alvar 2163 ½-½ 2119 Fernández, Joan