Maria Galera, Marc Torrent i Eric Casanoves al capdavant de la classificació

A les instal·lacions del Club GEVA s’està celebrant el campionat juvenil d’Andorra. En total participen 22 joves del Principat que lluitaran per obtenir el títol de campió juvenil 2013.

Desprès de 3 rondes, solament tres jugadors han aconseguit guanyar totes les partides: Marc Torrent, Eric Casanoves i una sorprenent Maria Galera, que a la segona ronda s’ha desfet del Ferran Gras, uns dels grans favorits a la victoria final, i a la tercera ronda ha vençut a l’ Arnau Jansat, també candidat als primers llocs.

Destacar l’esperit de lluita de tots els participants, ja que solament s’han produït unes taules d’un total de 33 partides disputades. Aquest dimecres 13 de febrer a partir de les 17:30 es jugaran la 4ª i 5ª rondes, mentre que dijous a la mateixa hora es jugaran la 6ª i 7ª.

A continuació es poden consultar els resultats de les tres primeres rondes que ja es troben publicats a chess-results.

2013_Juvenil Andorra_01

Vista de la sala de joc

2013_Juvenil Andorra_03

Vista de la sala de joc

2013_Juvenil Andorra_06

Vista de la sala de joc