Marc Pericas guanya i Marc Torrent fa taules

Europeu Edats Fermo 2009

Europeu Edats Fermo 2009

Avui la jornada ha resultat molt positiva pels jugadors andorrans. En Marc Obregon, el nostre representat més petit, ha descansat obtenint així un punt.

A la categoria sub14 Marc Torrent ha fet taules amb el jugador Italià Davide Ubaldi. La partida ha estat sempre molt equilibrada i després d’uns quants canvis i amb la presència d’alfils de diferent color, el resultat de taules ha estat inevitable.

En Marc Pericas ha jugat també amb un italià, Marco Fornelli. Aquesta vegada en Marc ha sortit molt bé de l’obertura. Davant la Defensa Siciliana plantejada pel seu adversari, ha jugat l’Atac Anglès, obtenint un gran avantatge d’espai, que després s’ha transformat en avantatge material i finalment en victòria.

Excel.lent resultat quan falten solament 2 rondes per acabar el torneig.

Com sempre als llocs capdavanter estan els països de l’est, però cada vegada es veuen més noms de jugadors espanyols. La delegació del país veí està representada per 49 jugadors i entre d’altres, destaquen Ivan Salgado, Alvar Alonso i David Recuero, tots lluitant pel primer lloc a la categoria sub18. A la categoria sub14 en Jaime Santos és líder en solitari fins avui.

A continuació els enllaços per poder seguir el campionat:

L'Andorra Marc Pericas (sub16) preparat per començar...

L'Andorra Marc Pericas (sub16) preparat per començar...

L'holandesa Lisa Schut (sub16), una jugadora habitual a l'open d'Andorra

L'holandesa Lisa Schut (sub16), una jugadora habitual a l'open d'Andorra

Jaime Santos jugador espanyol líder a sub14

Jaime Santos jugador espanyol líder a sub14