Ajustada victòria davant l’equip d’Ivars B

Nova victòria del GEVA-CEA C que li permet una ronda més ocupar les posicions capdavanteres de la classificació. Tot i així el matx d’avui ha estat realment molt complicat i lluitat malgrat que l’encontre havia començat molt be degut a que l’equip rival s’ha presentat amb tant sols 4 jugadors, perdent el punt en el cinquè tauler.

La partida de l’Eric en el primer tauler ha suposat la segona victòria local, però al jugador del Principat li ha costat molt obtenir el punt ja que malgrat dur l’iniciativa el seu rival ha jugat correctament fins que ha comès una errada que ha resultat decisiva. En Marc Obregon, en el tercer tauler, donava el tercer punt al imposar-se en un final de reis on les negres han tingut opcions de taules.

Malauradament les dues darreres partides del matx han acabat en derrota, possant el 3-2 final en el marcador. En Valentí Riba ha acabat en un final de torres inferior que el seu rival ha guanyat correctamente, mentre que l’Arnau Jansat ha desaprofitat una posició igualada per caure en un final de reis.

A continuació els resultats individuals:

GEVA-CEA D 3 – 2 IVARS B
1 Casanovas, Eric 1876 1-0 1803 Sales, Alexandre
2 Riba, Valentí 1813 0-1 1759 Qurashvili, Goga
3 Obregón, Marc 1804 1-0 1700 Gabarro, Xavier
4 Jansat, Arnau 1798 0-1 1700 Giménez, Joan M.
4 López, Francesc A. 1786 + – —- Tauler vacant