Serni Ribera i Marc Martínez campions de les seves respectives categories

Un cop finalitzada la darrera ronda del torneig ja tenim els guanyadors de les dues categories, sub10 i sub12, així com els jugadors classificats per les Finals Catalanes que es disputaran a Vila-Seca la propera Setmana Santa.

A la categoria sub10 el líder, Serni Ribera va completar la seva actuació guanyant a la Laia Montraveta, finalitzant el torneig amb 5 punts. Demostrant una clara superioritat sobre la resta de participants.

La partida amb més emoció era la que enfrontava al Roger Sánchez i en Jaime Chaderat, ja que el guanyador aconseguiria la segona plaça. Finalment es va endur el triomf en Jaime Chaderat, després de realitzar un contundent atac al rei adversari. D’aquesta manera serà en Jaime Chaderat el segon classificat i aconsegueix la classificació per les finals catalanes junt amb el campió Serni Ribera. La plaça femenina correspon a la Laia Montraveta que a la seva primera participació aconsegueix una meritòria classificació.

Sub12 presentava un panorama diferent, ja que el primer i segon lloc estàven més definits i no es va produir cap sorpresa. El Marc Martínez va ser el campió després de signar un empat davant en Marc Sánchez, que va realitzar un torneig molt seriós jugant bones partides. El Jaume Alcón Llosada va aconseguir la segona plaça després de la seva victòria sobre Nicolás Pérez. Així doncs, aconsegueix la classificació per les finals catalanes junt amb el campió Marc Martinez. La plaça femenina va ser per l’Ariadna de la Riva que va vèncer al Quim Farré totalitzant el torneig amb 3 punts finalitzant en el tercer lloc.

A continuació poden consultar els enllaços a chess-results amb les classificacions finals.

20170217 Comarques Pirinenques

Cinquena ronda

20170217 Comarques Pirinenques

Cinquena ronda

20170217 Comarques Pirinenques

Cinquena ronda