Derrota per la mínima davant Illes Fèroe

Aquest matí ens hem traslladat a la població de Klavskik per jugar la sisena i setena ronda del torneig, i de fet es mantindrà la nova sala de joc fins la ronda final.

20110819_Ronda06_09

Illes Fèroe vs Andorra

La ronda del matí ens emparellava amb el campió de la edició celebrada al Principat d’Andorra el 2009 i per tant ha estat un encontre força lluitat que s’ha decidit per una ajustada derrota 2½ a 1½. El resultat ens allunya així de la lluita per les dues primeres places.

20110819_Ronda06_06

Illes Fèroe vs Andorra

El matx ha començat amb dues partides finalitzant en taules, les disputades en el primer i segon tauler on tant l’Oscar com en Raül han arribat a posicions igualades, on finalment s’ha repartit el punt.

La següent partida en acabar ha estat la derrota en el quart tauler d’en Daniel Jose que en una posició aparentment normal de l’obertura Italiana ha caigut sota un fort atac per part del seu rival que ha realitzat un pla molt enèrgic amb l’avançament del peó g sobre l’enroc blanc. En Daniel no ha pogut fer res per defensar-se i ha hagut d’abandonar per les amenaces de mat.

20110819_Ronda06_10

Vista de la sala de joc...

Amb les peces negres en David ha jugat de manera molt sòlida aturant així la iniciativa del seu rival. Malgrat que la posició era un tant passiva ha sabut forçar simplificacions que li han permès igualar la partida, moment en que ha acceptat l’oferiment de taules del seu rival.


M. 1   FAI Elo 6   AND Elo 2½:1½
3.1 IM Ziska Helgi Dam 2457 GM De la Riva Aguado Oscar 2534 ½ – ½
3.2 IM Nilssen John Arni 2374 FM Garcia Raul 2213 ½ – ½
3.3 IM Rodgaard John 2343 Monell Camarasa David 2206 ½ – ½
3.4 Nielsen Rogvi Egilstoft 2112 Jose Queralto Daniel 2111 1 – 0