Ajustada victòria davant l’equip de Jersei

Per la tarda hem tornat a canviar de sala, però aquesta sí que és la definitiva! Pel matí no l’hem pogut utilitzar degut a que és un centre escolar de primària i de fet els nens no es troben de vacances. Les classes ja han finalitzat i evidentment el cap de setmana no l’utilitzen!

20110819_Ronda07_08

Andorra vs Jersei

A priori el matx de la tarda no havia de ser tant complicat com el del matí ja que l’equip de Jersei no és tant fort, però calia anar amb compte ja que precisament ens van donar un ensurt a les olimpíades de Dresden l’any 2008, malgrat que el 2009, en el Campionat dels Petits Estats els varem guanyar amb claredat.

20110819_Klaksvik_30

Les vistes de la població de Klaksvik

El matx ha començat amb les taules en el segon tauler on Raül Garcia, malgrat haver sortit be de l’obertura amb les peces negres, havia de prendre molts riscos si volia jugar a guanyar, i ha preferit jugar de manera més conservadora repartint així el punt. De totes maneres avui ha estat un dia feliç pel jugador andorrà ja que desprès de sis dies aquest migdia ha recuperat la maleta que va perdre durant el viatge de Barcelona a Copenhague!

20110819_Klaksvik_35

Jugant a les casetes...

El primer punt per l’equip ha arribat de les mans de l’Oscar en el primer tauler que ha superat clarament el seu rival. Mitjançant una obertura vienesa ha aconseguit avantatge d’espai i una forta iniciativa que ha anat incrementant. El jugador de Jersei, cada vegada amb menys temps, ha vist com la posició es deteriorava i ha perdut material quan ja no tenia defensa contra totes les amenaces.

En Daniel Jose s’ha recuperat de la derrota del matí amb una bona partida per la tarda. En Daniel ha jugat un esquema Maroczy contra la defensa plantejada per les negres i d’aquesta manera ha gaudit de més espai durant una bona part de la partida, el que l’assegurava sempre un lleuger avantatge. La partida s’ha decidit tàcticament guanyant material i forçant l’abandó del rival.

20110819_Klaksvik_26

El curiós restaurant on hem dinat avui, Gepetto...

El relleu d’en David Monell, en Francesc Rechi, no ha pogut arrodonir la victòria després de desaprofitar varies bones alternatives per endur-se el punt. En els destrets de temps en Francesc ha passat per alt la única defensa del seu rival i s’ha trobat amb un final de torres perdut que ha hagut d’abandonar unes jugades després.

Amb els resultats d’avui Luxemburg manté la primera posició del torneig amb 23 punts. La segona plaça és per les Illes Fèroe amb 21.5 mentre que Mònaco es troba en el tercer lloc amb 19.5. Andorra ocupa la quarta plaça amb 15.5 quan falten les dues rondes finals.

Demà la ronda començarà a les 13:00. El motiu de l’avançament és que Klaksvik es troba en festes i si les partides acaben més aviat els jugadors podran gaudir de les activitats previstes.


M. 6   AND Elo 2   JCI Elo 2½ : 1½
3.1 GM De La Riva Aguado Oscar 2534 Kahn Tito 2152 1 – 0
3.2 FM Garcia Raul 2213 CM Tandy Chris 2176 ½ – ½
3.3 Jose Queralto Daniel 2111 Mooney Graham 1986 1 – 0
3.4 Rechi Perez Francesc 1942 Fulton A J 2107 0 – 1


20110819_Klaksvik_49

Al migdia un submarí es trobava atracat al port!

20110819_Klaksvik_41

Encara no hem esbrinat qui són, però es troben a l'entrada de les cases...

20110819_Ronda07_01

En Raül ha recuperat la seva maleta!!!