xxixopen

Quatre jugadors lideren la classificació

Els grans mestres Kiril Georgiev, Omar Almeida, Artur Kogan i Marc Narciso són els únics jugadors que han aconseguit la quarta victòria consecutiva i lideren per tant la classificació del torneig amb 4 punts.

Vista dels primers taulers

Open Internacional d'Andorra

El número u del rànquing, Kiril Georgiev, ha vençut avui al campió de la darrera edició l’israelià Dan Zoler. Conduint les peces negres el jugador bulgar ha neutralitzat la perillosa iniciativa del rival, fins aconseguir guanys materials que han estat decisius.

Omar Almeida ha tingut una partida llarga enfront el jove Israel Caspi, però poc a poc ha anat obtenint avantatge posicional fins dominar clarament la posició, i ha sabut conduir correctament la partida fins assolir la victòria.

Sala d'Analisis - Bar

Open Internacional d'Andorra

Més treballada encara ha estat la victòria d’en Marc Narciso que ha necessitat més de cinc hores de joc per doblegar la resistència d’Alexey Bykov en un final amb qualitat d’avantatge que el gran mestre català ha sabut convertir en guanyadora.

També ha estat complicada la victòria d’Artur Kogan enfront el seu compatriota Gil Popilski. Les blanques no han tret cap avantatge especial després de l’obertura i diverses imprecissions per part d’ambdós jugadors en els destrets de temps han permés Kogan sortir amb un peó d’avantatge que ha materialitzat en un final de dames.

Sala d'Analisis - Bar

Open Internacional d'Andorra

El grup perseguidor, amb tres punts i mig, està integrat per set jugadors, entre ells trobem el número quatre del torneig, Eduardo Iturrizaga, que avui no ha passat de les taules enfront el mestre internacional hindú Venkatesh. També integra aquest grup el mestre internacional català Victor Vehi que tot just avui ha vençut el jugador local David Norwood aprofitant una greu errada d’aquest quan tenia una posició superior.

M.R. Venkatesh (IND)

Open Internacional d'Andorra

Amb dos punts i mig, juntament amb Norwood, trobem els millors andorrans classificats. Per una banda en Daniel José que avui ha aconseguit unes meritòries taules davant el mestre internacional francés Jean-Baptiste Mullon i per altre en Joan Fernández que avui ha guanyat amb claredat l’israelià Tal Ben Porat.

Israel Caspi (ISR)

Open Internacional d'Andorra

Amb dos punts trobem Raül García que ha perdut contra el mestre internacional Jean-Noel Riff en una partida que tot just quan anava cap a les taules el jugador del Principat ha regalat al cometre una greu errada de càlcul que el seu rival ha sabut aprofitar. També amb dos punts trobem Esteve Mateu i Marc Pericas gracies a les seves victòries d’avui.

Heinco Du Plessis (RSA)

Open Internacional d'Andorra