Serni Ribera es torna a proclamar campió juvenil d’Andorra

El dimarts 13 i dimecres 14 de febrer al local del GEVA es va dur a terme el Campionat Juvenil d’Andorra 2024. Aquest any hi ha hagut un petit increment de jugadors respecte l’any passat, comptant amb 14 participants.

El torneig s’ha disputat per sistema suís a 6 rondes i amb un ritme de joc de 20 minuts amb increment de 10 segons per jugada.

Serni Ribera, que partia com a primer del rànquing, s’ha tornat a proclamar campió Juvenil d’Andorra amb un ple de victòries, 6 de 6, davant els altres jugadors.

La segona posició ha estat per Andrià Ercoli fent un total de 5 on la seva única derrota va ser contra el campió. El podi s’ha acabat completant amb la jugadora Jana de la Riva amb un total de 4 punts, on les úniques partides que va perdre van ser amb Serni Ribera i Andrià Ercoli.

Les següents posicions han estat molt renyides, atès que hi ha hagut un empat des del quart classificat fins al novè, tots amb un total de 3 punts. Així doncs, la quarta posició ha estat per Pol Rivero, la cinquena per Idan Toker amb dues partides sense ser emparellat degut a que no podia venir, la sisena posició per Biel Ramirez que va realitzar a la quarta ronda una partida molt disputada amb el campió on semblava que podia puntuar degut a l’avantatge que tenia en la posició però on malhauradament va acabar perdent. La setena posició va ser per Yaniv Toker, la vuitena per Damia Allongue i la novena per Gael Reyes.

Seguidament a la classificació, els jugadors Biel Bellera, Nil Gil i Júlia Joval van acabar sumant dos punts al torneig. Lluc Rodríguez, va ser el jugador més petit del torneig que va fer un punt però va plantar cara als més grans. L’última posició va ser per Clàudia Joval que malhauradament no va poder assistir a les quatre últimes rondes.

Pel que fa als premis per edats, Nil Gil fou el millor sub8, Júlia Joval la millor sub10 i Damià Allongué el millor sub12.

Agraïm la participació de tots els jugadors i esperem que l’any que ve poguem seguir sumant cares noves al torneig. Per últim només ens queda felicitar al campió Juvenil d’Andorra 2024, Serni Ribera.

Classificació final a chess-results
Galeria de fotografies a Flickr

Júlia Muratet Carmona

Júlia Muratet Carmona

Professor FEVA | Àrbitre Nacional

2024 Juvenil Andorra

2024 Juvenil Andorra

2024 Juvenil Andorra

2024 Juvenil Andorra

2024 Juvenil Andorra

2024 Juvenil Andorra