Victòria que assegura la segona plaça i l’ascens de categoria

La victòria en la darrera ronda enfront el Balaguer D ha permès el GEVA-CEA C consolidar la segona plaça de la classificació i per tant aconseguir l’ascens a Segona Provincial per la propera temporada.

El resultat de la competició es pot valorar de manera molt positiva, ja que inicialment l’objectiu de l’equip era donar entrada als més joves per que s’anessin formant de cara a les finals catalanes per edats, però degut als bons resultats aconseguits la lluita per l’ascens es va convertir en l’objectiu principal per les darreres jornades. Tenir un equip a la categoria superior la propera temporada servirà perquè es puguin enfrontar a jugadors de més categoria a l’hora que es podrà plantejar l’opció d’afegir un nou filial, el GEVA-CEA D.

A continuació els resultats individuals:

BALAGUER D 1 – 3 GEVA-CEA C
1 Valera, Alexis 1735 0-1 1868 Pericas, Marc
2 Villaro, Jordi 1700 0-1 1858 Torrent, Marc
3 Bobet, Ramon 1700 0-1 1828 Casanovas, Eric
4 Teixido, Ivan 1700 1-0 1779 Obregon, Marc