Quarta victòria de la temporada que ens manté empatats en el primer lloc

Avui ens visitava l’equip Congrés de Barcelona, un equip força equilibrat amb gran majoria de jugadors d’uns 2200 d’ELO català.

L’Òscar ha tingut una partida llarga de maniobres, on només al final el seu rival ha anat empitjorant la seva posició sense trobar un pla sòlid, cosa que el nostre jugador ha aprofitat per guanyar material. En David Norwood no ha hagut de jugar doncs el seu rival no ha pogut venir per malaltia. En David Monell ha aconseguit guanyar el seu rival en un final de dames amb igualtat de peons, però on ell tenia l’estructura de peons més sòlida.

En Sergi no ha aconseguit desequilibrar prou la posició per tenir alternatives concretes, i finalment han acordat taules. En Raül ha superat el seu rival en l’obertura, però aquest ha sacrificat peons per poder aconseguir contra-joc. El nostre jugador tenia que afinar per mantenir l’avantatge, però no ho ha aconseguit.
En Daniel ha tingut una partida d’atac mutu en enrocs a diferent flanc. El seu rival no ha jugat massa precís en una posició molt aguda, i en Daniel ha guanyat material decisiu.

En Josep Ribera després de l’obertura tenia millors opcions que el seu rival, que havia quedat un tant inactiu. El nostre jugador ha pressionat en el flanc de rei fins a guanyar material. En Joan ha quedat be en l’obertura i tenia formes de pressionar al seu rival, però no ha estat encertat i ha acabat perdent per atac.

En Josep Onna ha guanyat la seva primera partida. El seu rival ha fet varies imprecisions i ha perdut dos peons sense aconseguir res a canvi, i finalment ha abandonat en un final que el nostre jugador no sembla que li hagués de costar massa. L’Esteve ha tingut una partida on ambdós rivals han especulat amb diverses ruptures centrals durant unes jugades, i quan aquesta s’ha produït tenien posades les peces de forma que el més encertat semblava fer canvis massius que han liquidat tota opció.

La setmana vinent anem a Manresa on ens espera el Catalonia, que ha ascendit per la renuncia d’un dels equips de la categoria. Tot i anar últims juntament amb el Foment Martinenc B, no es pot dir que sigui un equip fluix de cap forma i sens dubte serà un matx molt lluitat.

A continuació els resultats individuals:

GEVA-CEA 7½ – 2½ ATENEU COLON
1 De la Riva, Oscar 2540 GM 1-0 2282 MC Hernàndez, Ruben
2 Norwood, David 2491 GM 1-0 2269 Martínez, Pere
3 Monell, David 2337 MC 1-0 2259 MC Oliver, Carlos
4 Pham, Sergi 2313 MC ½-½ 2251 MC Llopis, Manuel
5 Garcia, Raül 2282 MF ½-½ 2220 MC Tejero, Fermí
6 Jose, Daniel 2200 1-0 2224 Sagues, Xavier
7 Ribera, Josep 2165 1-0 2204 Salvo, Roger
8 Fernàndez, Joan 2119 0-1 2201 Bielsa, Xavier
9 Onna, Josep 2111 1-0 2166 Alonso, Carlos
10 Mateu, Esteve 2045 ½-½ 2135 Viñals, Jaume