Marc Pericas nou Campió Juvenil d’Andorra

Marc Pericas no ha desaprofitat el seu avantatge en la classificació i s’ha convertit en el nou campió Juvenil d’Andorra desprès de superar clarament Daniel González i Marc Gasa en les dues rondes finals. Marc Pericas, amb 7,5 punts, s’ha convertit així en el substitut de Diana da Rocha que va guanyar el torneig en la passada edició.

El segon lloc ha estat finalment per en Ferran Gras que ha acabat amb 7 punts gràcies també a les dues victòries a la darrera jornada. En Ferran ha estat l’únic jugador capaç d’arrencar mig punt al campió, però les taules amb Marc Torrent no li han permès compartir la primera posició.

La tercera plaça en solitari amb 6 punts ha estat pel sub14 Eric Casanovas en una meritòria actuació ja que ahir va desfer-se de dos rivals difícils com en Marc Torrent i en Marc Obregon. En Eric confirma així la seva progressió i de fet cal dir que les dues derrotes han estat precisament amb els dos primers classificats.

Quatre jugadors han empatat amb cinc punts per la quarta plaça. Segons l’ordre de desempat han estat Marc Torrent, Marc Obregon, Valentí Riba i Maria Galera. Entre ells destacar l’actuació de Valentí Riba, jugador sub12, que ahir va guanyar Arnau Jansat i Guillem Sasplugas en una bona jornada final, i Maria Galera que podria haver realitzat algun punt més si no hagués desaprofitat algunes bones posicions.

En Daniel González, jugador revelació, no va acabar be la competició degut a les dues derrotes consecutives enfront els dos primers classificats. Tot i així finalitzar en el 8è lloc, amb els mateixos punts, 4,5, que Diana da Rocha i Arnau Jansat, el converteixen en un jugador que caldrà tenir en compte en un futur.

2011_Juvenil Andorra (19)

Carolina Malkovets vs Maria Galera

2011_Juvenil Andorra (17)

Arnau Jansat vs Valentí Riba

2011_Juvenil Andorra (21)

Daniel González vs Ferran Gras