Victòria d’en Marc i derrota de l’Esteve

En Marc Pericas ha superat clarament a la seva rival, la grega Maria Kastrinati. El jugador Andorrà ha aprofitat el joc passiu de les negres per obtenir una forta iniciativa en el flanc de rei que li ha permès guanyar material obtenint un avantatge decisiu, moment en el que la seva rival ha decidit abandonar. Amb aquestes dues victòries consecutives el Marc es recupera del mal inici del torneig i suma dos punts.

Per la seva banda la partida d’en Esteve Mateu enfront el jugador grec Konstantinos Liodakis ha estat molt més lluitada. Les blanques han triat la complicada variant dels 4 peons per combatre la defensa India de Rei plantejada pel nostre jugador. La posició ha esdevingut molt complexa després dels sacrifici de peó al flanc de dama convertint la posició en una estructura típica del Gambet Volga. Malauradament en les complicacions l’Esteve no ha triat el millor pla i la partida ha acabat amb la seva derrota després d’arribar a un final perdut.

Aquesta tarda es celebrarà la cinquena ronda que començarà a les 17:00, hora local.

20100903_01

Konstantinos Liodakis vs Esteve Mateu

20100903_02

Maria Kastrinati vs Marc Pericas

20100903_03

Najla Krifa, WFM de Tunísia