Taules de Esteve i derrota del Marc

En Esteve ha jugat una obertura Vienesa enfront davant el grec Foivos Hnaras, sortint de l’obertura amb un lleuger avantatge. Poc a poc a incrementat el seu avantatge, però en un moment donat a simplificat la posició pensant que arribava a un final tècnicament guanyat, però aquest no donava res més que taules.

Per la seva banda en Marc Pericas ha jugat amb les peces negres enfront la jugadora Maria-Danai Hnara. Mitjançant una defensa Escandinava i degut al joc conservador de les blanques, no hauria d’haver tingut problemes per igualar, però malauradament ha passat una jugada per alt que ha permès a la seva rival guanyar un peó. Tot i així en el mig-joc ha pogut recuperar el material, però una imprecisió posterior ha facilitat un atac directe sobre el seu rei i ha hagut d’abandonar.

Un cop passat l’equador del torneig en Esteve es troba amb 2,5 punts mentre que en Marc suma 2. Demà tornem a la normalitat amb tant sols una ronda que començarà a les 16:00.

20100903_09

Esteve Mateu vs Foivos Hnaras

20100903_05

Maria-Danai Hnara vs Marc Pericas