Valentí Riba agafa el relleu de l’Arnau Jansat a sub10

Disputades 7 rondes el Valentí Riba, amb un esprint de 2,5 punts en les darreres 3 últimes rondes, es col.loca en una excel.lent posició amb 5 punts, tret del que faci a la vuitena i última partida. L’Arnau en canvi, ha perdut les dues partides del dia i es queda amb 4 punts esperant recuperar posicions demà. En Pablo Martínez continua puntuant per sobre les expectatives i després de la victòria en la setena ronda ja porta tres punts.

A la categoria sub12 Marc Obregón i en Francesc A. López amb 4 punts mantenen un bon ritme amb el 50% dels punts. La representant femenina de la categoria, Maria Galera, es queda amb 1,5.

L’Eric Casanovas també debutant en aquest torneig, és la revelació de la categoria sub14, ja que amb 3,5 punts és el millor dels quatre participants andorrans. El segueixen la Diana Da Rocha i Ferran Gras amb 3 punts i en Marc Torrent amb 2,5.

En Marc Pericas a la categoria sub16 continua guanyant les partides del matí i caient derrotat per la tarda. Amb 3 punts i tenint en compte que l’última ronda es juga pel matí podem ser optimistes davant la vuitena ronda.

Valentí Riba - Categoria sub10

Valentí Riba - Categoria sub10

Marc Pericas - Categoria sub16

Marc Pericas - Categoria sub16

Maria Galera - Categoria sub12

Maria Galera - Categoria sub12

Francesc A. López i Marc Obregón - Categoria sub12

Francesc A. López i Marc Obregón - Categoria sub12