Apareixen els primers destacats a les quatre categories

Un cop disputada la segona ronda a cada categoria trobem els primers jugadors que han pogut sumar dues victòries consecutives i per tant es troben al capdavant de la classificació.

A la categoria sub10, la més nombrosa, tres són els jugadors que lideren el campionat amb dues victòries, Carolina Lacuesta, Josep Pubill i Josep Mª Ribera. Els creuaments directes de la tercera ronda podrien deixar el primer líder en solitari. També tres jugadors lideren la classificació a sub12, Valentí Riba, Arnau Jansat i Daniel Arqués que es van desfer amb comoditat dels seus rivals.

A sub14 dos jugadors lideren la classificació, el número u del rànquing Marc Obregón i Daniel González que tot just va donar la sorpresa a la segona ronda al desfer-se de Maria Galera que és una jugadora amb molta experiència. La tercera ronda té com partida principal l’enfrontament entre els dos líders i per tant un d’ells es pot quedar en solitari al capdavant.

També dos jugadors lideren la classificació a sub16, Marc Pericas i Eric Casanovas. Aquesta categoria, però, és l’única que es realitza per sistema lliga i per tant la classificació té un caràcter més provisional. En qualsevol cas ambdós s’han desfet aquesta ronda de dos rivals directes com són Ferran Gras i Marc Torrent en dues partides força complicades.

A continuació poden consultar els enllaços a chess-results amb els resultats de la primera ronda i l’emparellament de la tercera:

20120127_05

Ronda 2 - Daniel González (sub14)

20120127_08

Ronda 2 - Diana da Rocha vs Guillem Sasplugas (sub16)

20120127_09

Ronda 2 - Marc Pericas (sub18)