Bons resultats a la categoria sub10

Passat l’equador de la competició, els més petits estan obtenint els millors resultats.

L’Arnau Jansat va perdre la partida del matí davant Jaume Ros representant del Coloma Güell, però es va recuperar a la tarda derrotant Sergio Rober del CE Catalunya. L’Arnau amb 4 punts es troba entre els millors classificats de la seva categoria. El Valentí va aconseguir 1,5 en la jornada doble, producte d’unes taules pel matí i una victòria per la tarda, de manera que amb 3 punts ocupa la mitja part alta de la taula. El tercer representant en aquesta categoria, Pablo Martínez, va perdre pel matí, en canvi per la tarda va donar la sorpresa al imposar-se al jugador del Villa Olímpica Alejandro Martinez (1766) sumant la seva segona victòria.

A la categoria sub12, tant el Marc Obregón com el Francesc López porten 3 punts i es troben en una posició favorable per sobre de la mitja de la puntuació total. La Maria Galera es va quedar amb 1,5 després de perdre les dues partides del dia.

A sub14 el millor dels tres representants, de moment, és en Ferran Gras que porta 2,5 punts, 1,5 aconseguits en l’última jornada doble. Amb 1,5 es troben Marc Torrent, Diana Da Rocha i l’Eric Casanovas.

L’únic jugador del principat a la categoria sub16, en Marc Pericas, porta dos punts després de guanyar la primera partida de la jornada i perdre la segona.

Francesc A. López i Marc Obregón - Categoria sub12

Francesc A. López i Marc Obregón - Categoria sub12

Arnau Jansat - Categoria sub10

Arnau Jansat - Categoria sub10

Valentí Riba - Categoria sub10

Valentí Riba - Categoria sub10