Bons resultats dels andorrans a la vuitena ronda

A la categoria sub10 en Valentí ha perdut una partida molt disputada, acabant de totes maneres amb 5 punts de vuit partides en una excel.lent posició. L’Arnau s’ha hagut de conformar amb les taules després d’intentar durant tres hores desequilibrar al seu favor la partida. En Pablo a perdut, però amb tres victòries la seva actuació es pot considerar com molt meritòria.

En Marc Obregón ha acabat amb 5 punts després de vèncer al representant del club Masdenverge Alex Estelle (1777) ocupant la part alta de la classificació. En Francesc López ha fet taules amb el jugador Daniel Arco del Cerdanyola (1976) i amb 4,5 punts també ha jugat un torneig excel.lent. La Maria Galera ha aconseguit millorar la seva classificació final amb una victòria acabant amb 2,5 punts.

A sub14 trobem tres jugadors amb 4 punts: Eric Casanovas, Diana Da Rocha i Ferran Gras. Aquest resultat té rellevància per l’alt nivell dels seus adversaris. En Marc Torrent no ha fet taules! i s’acomiada del torneig amb una victòria. Amb 3,5 punts la seva actuació ha estat una mica per sota les seves expectatives.

Finalment en Marc Pericas ha fet taules després de passar per alt una variant guanyadora, finalitzant així amb 3,5 punts.

En termes generals els resultats es poden considerar com molt positius en totes les categories. A continuació poden accedir als enllaços on es troba tota la informació tècnica del torneig, classificacions, variacions ELO, etc.

La delegació andorrana...

La delegació andorrana...