Derrota sense importància a Juneda

Avui l’equip filial ha jugat a Juneda on ha perdut 5.5 a 2.5, fet que no té molta importància ja que la categoria ja estava salvada. Les partides han anat així:

En el primer tauler Benet Pantebre no ha sortit molt be en l’obertura i el seu rival s’ha anat imposant de mica en mica. En el segon tauler Joan Soler ha tingut una posició complicada ja que gairebé no hi ha hagut canvis, però després de unes simplificacions ha entrat en un final d’alfils de diferent color on s’ha deixat un peó i ha perdut.

En el tercer tauler Esteve Mateu ha guanyat fàcilment degut a un greu error del seu rival al principi on s’ha deixat una peça en poques jugades. En el quart tauler Marc Pericas també a guanyat gracies a una errada del seu rival que ha perdut una peça.

En el cinquè tauler Marc Obregon s’ha vist afectat pel fet d’haver de jugar una obertura desconeguda i ha hagut d’abandonar després de perdre una qualitat. En el sisè tauler Eric Casanovas ha tingut una posició igualada, però el fet de deixar-se un peó li ha costat la partida.

En el setè tauler Diana da Rocha ha aconseguit guanyar una qualitat gracies a un fort atac, però el seu rival li ha bloquejat la posició i la partida ha acabat en taules. En el vuitè tauler Ernest Navarro tenia una partida còmoda on havia guanyat un peó, però una greu errada li ha fet perdre una peça i la partida.

Aquesta ha estat l’ultima ronda del per equips on l’Andorra B ha puntuat 3 punts sobre 9. Respecte els altres equips, el Balàfia i el Torà pujaran, mentre que el Lleida C i el Balaguer C baixaran de categoria.

JUNEDA
5,5 – 2,5 GEVA-CEA B
1 Roig, Angel 2067 1-0 1893 Pantebre, Benet
2 Masbernat, Antoni 1891 1-0 1878 Soler, Joan
3 Bonet, Ramon 1873 0-1 1873 Mateu, Esteve
4 Bell-lloch, Miquel A. 1862 0-1 1829 Pericas, Marc
5 Miralles, Jose 1842 1-0 1738 Obregon, Marc
6 Llovera, Jaume 1760 1-0 1700 Casanovas, Eric
7 Marti, Joan 1748 0,5-0,5 1700 Da Rocha, Diana
8 Guillamet, Ramon 1700 1-0 1700 Navarro, Ernest