El GEVA-CEA participa al CECLUB d’Espanya de Segona Divisió

Del 19 al 23 d’agost l’equip del GEVA_CEA va participar al Campionat d’Espanya de clubs de Segona Divisió, a la localitat de Linares. Aquest torneig està organitzar per la Federació Espanyola d’Escacs amb la col·laboració de l’Ajuntament de Linares. Van prendre part en aquesta competició una cinquantena de clubs.

L’equip Andorrà partia com al vint-i-dosè i estava format per un total de sis jugadors, que són: Robert Alomà, Daniel Gómez, David Vallés, Rafael González, Raül Garcia i Maria Galera.

Fent referencia a l’aspecte competitiu, el GEVA-CEA va començar amb una clara victòria davant l’equip de Ceuta i un empat amb l’equip Gallec de Xadrez Por La Paz, però després en la tercera i quarta ronda vam sofrir dues derrotes seguides davant l’equip de Navarra (San Juan) i El Magic Extremadura “B”.

Acte seguit els últims enfrontaments no vam tenir gaire fortuna ja que vam fer dos empats i una derrota, en aquests vam tenir possibilitats de guanyar-los, però els petits detalls van fer que el matxos es giressin en contra.

Finalment el club Andorrà va acabar en la trenta-vuitena posició.

A continuació us deixem els enllaços a la web oficial del torneig, la galeria de fotografies i a info64 on trobareu tota la informació amb emparellaments, resultats, etc.

Web oficial FEDA
Galeria Fotos a Flickr
Resultats i classificació a info64

Robert Aloma Vidal

Robert Aloma Vidal

Mestre Internacional | Professor FEVA

2019 ESP-tt 2a Divisió Linares

Equip GEVA-CEA

2019 ESP-tt 2a Divisió Linares

Equip GEVA-CEA