Victòria enfront el luxemburguès Fred Berend

La victòria d’avui ha estat força important ja que em permet continuar a la part alta de la classificació i per tant les opcions de fer podi continuen intactes.

El cert és que la partida ha estat molt complicada i en vàries fases he hagut de defensar una posició força incòmode. El meu rival, el mestre internacional luxemburguès Fred Berend ha sortit amb avantatge després de l’obertura, en bona part degut a una novedosa idea que he realitzat per analogia en un altre posició, però no era ben bé el mateix.

Tot i així la posició es manté complicada, però una errada per part meva en el càlcul concret d’una variant em podia haver sortit molt cara. Afortunadament la mateixa no ha tingut conseqüències greus i la partida s’ha acabat decidint en els destrets de temps, on un parell d’imprecisions de les blanques m’han permès prendre la iniciativa per poc després guanyar material i la partida.

Després d’aquesta setena ronda es manté en la primera posició de la classificació el mestre internacional Helgi D. Ziska seguit a mig punt del mestre internacional Andreas Kelires i jo mateix.

Demà tornem a tenir jornada doble (sort que no hi hauran més), a les 10:00 i les 17:00. De fet la jornada de demà pot servir per clarificar molt la classificació ja que estem entrant en la recta final del torneig.

20160406 Luxemburg

Visita a Luxemburg