Nova jornada doble i en Joan Fernàndez nomes pot sumar mig punt

1r Festival francophone des échecs

1r Festival francophone des échecs

La ronda matinal no ha estat propícia pel jugador del Principat que ha perdut enfront el jugador de Tunísia Zied Jarraya (2192). En Joan ha triat avui una Defensa Escandinava i el cert és que no ha sortit pas malament de l’obertura. Malauradament una greu errada tàctica li ha costat un peó que ha estat suficient per perdre la partida.

Per la tarda ha signat unes taules amb les peces blanques davant el Mestre FIDE romanès Stefan Baciu (2177) i es queda, per tant, amb 3 punts. Demà, per la setena ronda, s’enfrontarà amb el jugador italià Abdellah Belabbas (1915).

Pel que fa al capdavant de la classificació ara es troba un grup de quatre jugadors empatats amb 4,5 punts després de que el jugador del Quebec Hebert perdés la seva partida de la cinquena ronda. Es preveuen tres rondes molt interessants degut a la igualtat dels jugadors capdavanters.