Derrota de Daniel José en la quarta ronda

7è Torneig del Mediterrani

7è Torneig del Mediterrani

A la ronda d’avui el matx més interessant era entre els dos únics jugadors que tenien 3 punts, el gran mestre egipci Ahmed Adly, segon jugador per rànquing, i el mestre internacional Eslovè Jure Zorko. Finalment el més fort per rànquing, el jugador egipci, és qui s’ha imposat quedant per tant líder en solitari. En el grup de perseguidors amb 3,5 punts hi ha 5 jugadors.

Avui no s’ha produït cap resultat sorpresa destacable.

La partida d’en Daniel ha estat una Obertura Italiana correctament plantejada, el que li ha donat una lleugera pressió durant força jugades. Tot i així no ha trobat cap forma de concretar i s’ha arribat a una posició igualada. Lamentablement en els destrets de temps no ha pogut mantenir la posició i ha perdut tàcticament.

Demà toca doble ronda de nou. Sens dubte s’aclariran molt les coses al capdavant de la classificació.

A continuació els enllaços per poder seguir el campionat:

El representant andorrà, Daniel Jose

El representant andorrà, Daniel Jose

La gran mestre femenina Yelena Dembo

La gran mestre femenina Yelena Dembo

Els àrbitres del torneig preparant la ronda...

Els àrbitres del torneig preparant la ronda...