Presentació del torneig i exhibició de partides a cegues

Demà, divendres 3 d’abril es realitzarà la presentació dels Jocs dels Petits Estats d’Europa d’Escacs que es duran a terme al Principat d’Andorra a finals del mes de juny. L’acte de presentació tindrà lloc a les 12:00 hores al Centre de Congressos del Comú d’Andorra la Vella on s’exposarà tant a la premsa com als aficionats que vulguin assistir les característiques del torneig així com el calendari de joc.

Un cop finalitzada la roda de premsa es realitzarà una Exhibició de Partides Simultànies a Cegues que durà a terme el Gran Mestre Oscar de la Riva, primer jugador del Principat, contra quatre autoritats. El jugador s’enfrontarà d’esquenes amb els seus rivals, sense consultar els taulers on es desenvoluparan les partides.

Us esperem!
Federació d’Escacs Valls d’Andorra