Taules de Daniel Jose. L’egipci Ahmed Adly lidera el torneig

7è Torneig del Mediterrani

7è Torneig del Mediterrani

Avui el líder del torneig, l’egipci Ahmed Adly s’ho ha pres amb filosofia hi ha acordat taules sense lluita ben aviat. Per tant ara té 6,5 punts.

Dels seus perseguidors, a part del seu contrincant d’avui el francès Le Roux que té 5,5 punts, dos més han aconseguit guanyar i també tenen aquesta puntuació, el croata Sasa Martinovic i l’italià Denis Rombaldoni.

Pel que fa al nostre jugador, Daniel Jose que jugava amb negres, en una variant no jugada amb precisió pel seu rival ha aconseguit igualar en sortir de l’obertura. S’han produït moltes complicacions amb diverses ruptures centrals i moltes possibilitats d’atac per part dels dos rivals, el que feia difícil avaluar correctament la situació. Després de varis intercanvis en el centre s’ha arribat a una posició pacífica on no sembla haver-hi possibilitats concretes, pel que han acordat les taules. Ara amb tres punts segueix en una situació similar a la d’ahir, és a dir aproximadament com el seu rànquing inicial.

A continuació els enllaços per poder seguir el campionat:

Elena Boric vs Marina Makropoulou

Elena Boric vs Marina Makropoulou

Vista de la sala de joc...

Vista de la sala de joc...

Pantalla amb la informació de la ronda...

Pantalla amb la informació de la ronda...