Derrotes dels tres jugadors andorrans

Europeu Edats Fermo 2009

Europeu Edats Fermo 2009

La sisena ronda no ha estat propicia pels nostres jugadors.

A la categoria sub12, en Marc Obregon ha perdut enfront el representant portuguès Henrique Aguiar (ELO 1710). Amb les peces negres en Marc ha jugat la Defensa Eslava i ha quedat una mica inferior. Després d’aguantar moltes jugades l’equilibri material, no ha pogut evitar perdre un peó, que amb el pas de les jugades ha resultat decisiu.

En Marc Torrent aquesta vegada no ha estat encertat en el seu joc. No ha vist una amenaça directa sobre la dama i això li ha fet caure en una posició delicada. El seu rival, l’italià Eugenio Sacco, ha aprofitat molt bé aquest avantatge i ha definit la posició amb contundència.

En Marc Pericas ha perdut davant el també italià Brian Rombaldoni (ELO 1831). El seu oponent ha començat la partida amb l’obertura Larsen. Marc no ha trobar el pla de joc correcte i després d’un greu error ha perdut en poques jugades.

El torneig és molt dur i molt llarg. És molt important la fortalesa mental i física per enfrontar l’últim tram del campionat.

A continuació els enllaços per poder seguir el campionat:

La sala d'anàlisis...

La sala d'anàlisis...

L'espanyol sub18 Ivan Salgado

L'espanyol sub18 Ivan Salgado

La polonesa sub18 Patricia Lebedz

La polonesa sub18 Patricia Lebedz