xxviiopen

Ronda 1

Teniu tota la informació prèvia referent al XXVII Open Internacional d’Escacs d’Andorra.

Avui a dos quarts de quatre a l’hotel St. Gothard d’Erts a la parròquia de La Massana, s’ha celebrat la cerimònia d’obertura de la vint-i-setena edició del Obert Internacional d’Escacs d’Andorra, aquesta cerimònia ha comptat amb la presència del Secretari d’Estat Manel Blasi.

Manel Blasi i Francesc Rechi

Manel Blasi i Francesc Rechi

Després de les baixes de darrera hora, finalment el torneig compta amb 154 jugadors de 22 països diferents i 37 jugadors titulats.

Touatia Brih

Touatia Brih

Malgrat que la primera ronda acostuma a ser una jornada de tràmit pels caps de sèrie del torneig, el cert és que les partides han estat més disputades del habitual i tot i que al final les sorpreses foren poques, més d’un titulat va patir de valent per endur-se el punt.

En el tauler 17 el mestre internacional Mikel Huerga, tot i jugar amb blanques, no va poder doblegar la defensa d’Antoni Oliva i es van signar les taules en un final de torres. També va saltar la sorpresa en el tauler 26 on Marcos Llamazares va empatar enfront el mestre internacional Victor Vehi. El mateix resultat es va produir al tauler 37 entre el mestre FIDE Alain Moal i Mads-Holger Jacobsen.

Kevin Spraggett

Kevin Spraggett

Pel que fa als jugadors del Principat Oscar de la Riva, Raül García, Daniel José, Joan Fernández i Jordi Cots van obtenir la victòria.

Sopiko Guramishvili

Sopiko Guramishvili

Demà se celebrarà el torneig Gran Prix a la Plaça del Poble d’Andorra la Vella i la segona ronda del torneig a les 16:00 hores.

Artur Kogan vs Sonia Gil

Artur Kogan vs Sonia Gil

Xavier Rechi

Xavier Rechi