Marc Pericas amb 3,5 punts desprès de 5 rondes es manté en el grup capdavanter

Marc Pericas - SUB16

Marc Pericas - SUB16

Rondes 4ª i 5ª

Desprès d’acabar el dia de avui podem dir que no ha estat un bon dia per els nostres jugadors, nomes podem destacar positivament el punt i mig de dos possibles aconseguits per en Marc Pericas i en Marc Torrent. Això els deixa als dos com els millors andorrans de l’expedició desprès de 5 partides.

Sorprèn molt gratament el destacable paper d’en Marc Pericas ja que es el primer any que disputa aquesta categoria i esta jugant sense complexes i de tu a tu a rivals amb molta experiència i clarament superiors a ell sobre el paper.

Marc Obregón - SUB12

Marc Obregón - SUB12

D’altra banda en Marc Obregón ha diputat dos partides molt dures i disputades enfront Jesus Ligero Martinez 2º jugador del ranking de la categoria (1977 punts d’ELO) i Daniel Cama Molina (1769 punts d’ELO), sense poder sumar cap dels punts però deixant una bona imatge del seu  nivell de joc en aquest campionat.

Part dels jugadors andorrans

Part dels jugadors andorrans

La resta dels nostres representants no han tingut una bona jornada en el dia d’avui i es que el cansament i l’exigència de la competició es molt alta. Esperem a partir de demà una millora dels resultats.