Serni Ribera i Roger Sanchez a sub10 i Marc Martínez a sub12 lideren les seves categories

Un cop disputada la tercera ronda del torneig el grup de jugadors que lideren les diferents categories ha disminuït considerablement i ja es van perfilant els primers jugadors amb bones opcions d’endur-se la victòria, malgrat que és cert que encara falten dues rondes per finalitzar el torneig.

Pel que fa a sub10 en Serni Ribera es va imposar davant Jaime Chaderat i en Roger Sánchez tampoc no va fallar davant Martí Sansa. Ara tots dos lideren la prova i s’enfrontaran a la quarta ronda i la victòria d’uns dels dos li proporcionarà el liderat del torneig en solitari.

La categoria sub12 ha deixat al capdavant a tant sols un jugador amb 3 victòries, en Marc Martínez qui gràcies a la seva victòria enfront Jaume Alcón Llosada ja treu un punt d’avantatge als seus perseguidors.

A continuació poden consultar els enllaços a chess-results amb els resultats de la tercera ronda i l’emparellament de la quarta.

20170203 Comarques Pirinenques

En joc la tercera ronda...

20170203 Comarques Pirinenques

Ronda 3 - Categoria sub12