Nova victòria de l’equip filial, tercera consecutiva

El GEVA-CEA B acaba d’aconseguir la seva tercera victòria consecutiva, cosa que li dona la permanència gairebé segura. El matx es presentava difícil ja que tots els jugadors rivals eren superiors per ELO, però un gran paper del nostres jugadors més joves, fent 3.5 punts de 4, ha estat la clau de la victòria. L’encontre ha anat així:

La primera partida en acabar ha estat la de la Diana Da Rocha, que ha aconseguit peça d’avantatge en una Escocesa i ha acabat sentenciant la partida amb una brillant combinació tàctica. La segona en acabar estat la del Marc Torrent on, després de veure’s sorprès per l’apertura del seu rival, ha quedat en una posició on el contrari ha tingut moltes oportunitats d’atac; tot i això ha trobat suficients recursos per defensar-se i aconseguir unes taules en un final d’alfils de diferent de color.

La tercera partida ha estat una victòria del Marc Pericas, que en una posició igualada fruit d’una Eslava del canvi, ha sabut aprofitar les debilitats del seu rival per acabar guanyant-lo. La quarta en finalitzar ha estat una nova victòria del Joan Moscoso, que ha obtingut la iniciativa en un atac Trompowsky i mitjançant combinacions tàctiques i un joc enèrgic s’ha endut el punt.

La cinquena partida ha estat la de l’Esteve Mateu, qui plantejant una Siciliana ha obtingut una posició complicada d’on ha tret la iniciativa i en poques jugades ha aconseguit capturar la dama rival, donant-li la victòria a l’equip. Amb un 4.5 a 0.5 el matx ja estava sentenciat, cosa que ha fet que la sisena partida, la del Benet Pantebre acabés en taules tot i que després de plantejar una Defensa Francesa ha obtingut bastant avantatge i podria haver guanyat.

La setena partida, la de l’Ernest Navarro, ha acabat en derrota, però tot i haver aconseguit avantatge, petits errors durant la partida no li han deixant puntuar tot i arribar a un final de possibles taules. L’última partida ha estat la del Joan Soler, on ha aconseguit grans perspectives d’atac en una Defensa Pirc, però el fet d’errar un sacrifici de peça li ha costat el punt.

En definitiva, un bon paper de l’equip, que ara jugarà amb menys pressió després d’aquesta victòria. La següent setmana toca jugar contra el Lleida C, uns dels equips que opta al descens, per tant una victòria contra ell ens donaria la permanència a la categoria.

A continuació els resultats individuals:

PONTS
3 – 5 GEVA-CEA B
1 Massana, Jordi 2094 0,5-0,5 1931 Pantebre, Benet
2 Puigpinos, Esteve 1980 1-0 1905 Soler, Joan
3 Subarroca, Francisco 1950 0-1 1831 Mateu, Esteve
4 Cervos, Joan 1913 0-1 1793 Moscoso, Joan
5 Fontanet, Joan 1887 0,5-0,5 1792 Torrent, Marc
6 Fite, Joan 1842 0-1 1747 Da Rocha, Diana
7 Grau, Salvador 1829 0-1 1700 Pericas, Marc
8 Gabernet, Miquel 1773 1-0 1700 Navarro, Ernest