Taules de Xavi Rechi conduint les peces negres

Avui ha estat un dia més descansat després de la doble jornada d’ahir, jugant-se només una partida per la tarda. En Xavi Rechi ha jugat amb les peces negres enfront Vahap Sanal (1873) una jove promesa del país amfitrió amb només 10 anys.

EL jugador del Principat ha tornat a utilitzar la Defensa Siciliana, com a la primera ronda, però aquesta vegada ha canviat de variant plantejant un Drac Accelerat. Malgrat que l’obertura no ha resultat del tot satisfactòria en Xavi ha sabut aprofitar les imprecisions del rival per apoderar-se de la iniciativa i guanyar un peó obtenint, per tant, possibilitats de victòria en un final. Malauradament no ha sabut concretar l’avantatge i s’ha acabat signant l’empat.

Xavi Rechi

Xavi Rechi

Demà toca novament jornada doble i la quarta ronda, a les 10:00h, l’enfrontarà amb les peces blanques amb Cankut Emiroglu (2079).