Esteve Mateu campió del torneig

Aquest diumenge 28 d’agost s’ha celebrat el tradicional torneig de Festa Major de la Seu d’Urgell. Gràcies a la feina ben feta per part del Escacs Club La Seu d’Urgell, la competició ha anat creixent any rere any, tan en participació com en nivell dels jugadors. En l’edició d’enguany s’ha assolit un nou record de participació, amb 52 jugadors!

El torneig s’ha jugat en sistema suïs a 9 rondes, a ritme 3 minuts més 2 segons per jugada. Aquest format permet que les rondes siguin més àgils i les partides més imprevisibles, ja que fàcilment els jugadors es poden veure amb poc temps per prendre decisions.

Pel que fa a la classificació, en el podi hi ha hagut bona representació dels nostres jugadors. El campió del torneig ha estat Esteve Mateu, amb 9 de punts de 9 possibles. Tot i la contundència dels resultats, moltes de les seves partides han sigut complicades i s’ha definit en els destrets de temps.

La tercera posició del podi també ha sigut andorrana. David Sinfreu amb 7 punts de 9, ha fet una gran actuació seguint encadenant bons resultats torneig rere torneig.

El podi l’ha completat el jove jugador de Ponts, Lluís Porta amb 8 punts de 9, només perdent contra el campió.

Pel que fa la categoria femenina, Martina Ribó ha sigut la campiona, en quarta posició de la general, amb 6.5 punts.

Galeria de fotografies al Flickr de La Seu d’Urgell C.E.