Mellado suma la tercera victòria consecutiva

La tercera ronda del torneig va ser molt profitosa per Joan Mellado que va vèncer amb les peces blanques el navarrès Eduardo Burguete. Raül Garcia, en canvi, no va tenir gaire fortuna en l’emparellament ja que va haver de defensar les peces negres enfront el número u i principal favorit Roi Reinaldo, perdent la seva partida.

Per la quarta ronda que es jugarà avui per la tarda a les 16:00h, Mellado jugarà amb negres enfront Miguel Navarro mentre que Raül Garcia ho farà amb blanques davant Axel Roviralta. Cal recordar que demà, dia de Nadal, és jornada de descans, mentre que per Sant Esteve toca jornada doble amb partides a les 10:00 i a les 16:00 hores.

Per la seva part, en el torneig Magistral en Paco Vallejo ha aconseguit la segona victòria consecutiva enfront el GM búlgar Aleksander Delchev i per tant continua al capdavant de la classificació.